Karitsointia

Ensimmäiset karitsat ovat syntyneet. Mölli-uuhi synnytti 2 mustaa tyttökaritsaa ja Arka-uuhi sai pikimustan poikakaritsan ja harman tyttökaritsan. Kaikki 4 ovat veikeitä karitsoja, jo heti syntymäpäivänä.

Mustista karitsoista taitaa tulla tänä vuonna enemmistö! Rölli synnytti  2 mustaa pässikaritsaa, Pörrö taas sai 2 mustaa uuhikaritsaa. Jopa vaalea Vieno sai 2 mustaa pässipoikasta, mutta sentään 1 vaalea tyttökin tuli sille. Vieno onkin tänä vuonna meidän lampolan super-emä 🙂

Kaikki 8 uuhta ovat saattaneet urakkansa onnelliseen loppuun: syntyi yhteensä 16 karitsaa!! Soinnun musta pässikaritsa syntyi 5.4. klo 2 yöllä. Tuli iso karitsa pienikokoiselle Soinnulle, ja onneksi olin paikalla ja pääsin kätilönä avustamaan Sointua isossa urakassa. Täplä synnytti – äitinsä tavoin – hyvin itsenäisesti mukavannäköisen täplikkään pässikaritsan. Ja sitten vihdoinkin Kaino, jolla oli ollut jo monta päivää valtavat utaret, mutta synnytys ei vain käynnistynyt. Kaino synnytti karitsansa 8.4., viimeisenä tänä keväänä: 1 vaalea pässikaritsa, 1 musta valkotöyhtä pässikaritsa, ja 1 musta valkonaama tyttökaritsa.

WP_20170313_17_43_38_Pro
Juuli-alpakka ihmettelee uutta elämää karsinnassa
WP_20170313_18_36_03_Pro
Mölli ja mustat töyhtötytöt
WP_20170314_15_26_23_Pro
Arka on juuri synnyttänyt
WP_20170314_17_55_58_Pro
Lämpölampun alla on hyvä olla
Karitsointia vahtimassa
Karitsointia vahtimassa …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s